آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باميه آرد و شیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باميه آرد و شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آرد 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 3 قاشق غذا خوری
شکر 1 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-شیر و روغن را در ظرفی رو شعله می گذاریم

2-وقتی اطراف شیر شروع به حباب زدن کردن یکباره آرد را می ریزیم شعله را خاموش می کنیم و هم می زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود

3-خمیر را کمی با دست ورز می دهیم و به مدت یک ساعت در ظرف دربسته می گذاریم

4-بعد از یک ساعت خمیر آماده است آنرا به صورت دلخواه دراورده یا با قیف در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. ( شعله متوسط رو به کم باشد)

5-در حین سرخ کردن مرتب هم می زنیم تا همه جای خمیر سرخ شود.

6-بامیه های سرخ شده را داغ در شهد خنک می گذاریم حدود ۳دقیقه کافی است

7-شهد : شکر و گلاب و آبلیمو را روی شعله گذاشته غلیظ که شد شعله راخاموش میکنیم و میگذاریم که شهد خنک شود.

سایر نکات

خمیر برای قیف و ماسوره کمی سفت است ولی هر چه نازکتر باشد خوش طعمتر و تردتر خواهد بود.
شعله باید طوری باشد که داخل بامیه پخته شود و فقط روی ان سرخ نشود.
این بامیه شیرینی زیادی ندارد و شاید نصف شهد اضافه بماند.
طرز تهیه باميه آرد و شیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی