آموزش طرز تهیه باميه آرد و شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آرد 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 3 قاشق غذا خوری
شکر 1 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-شیر و روغن را در ظرفی رو شعله می گذاریم
2-وقتی اطراف شیر شروع به حباب زدن کردن یکباره آرد را می ریزیم شعله را خاموش می کنیم و هم می زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود
3-خمیر را کمی با دست ورز می دهیم و به مدت یک ساعت در ظرف دربسته می گذاریم
4-بعد از یک ساعت خمیر آماده است آنرا به صورت دلخواه دراورده یا با قیف در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. ( شعله متوسط رو به کم باشد)
5-در حین سرخ کردن مرتب هم می زنیم تا همه جای خمیر سرخ شود.
6-بامیه های سرخ شده را داغ در شهد خنک می گذاریم حدود ۳دقیقه کافی است
7-شهد : شکر و گلاب و آبلیمو را روی شعله گذاشته غلیظ که شد شعله راخاموش میکنیم و میگذاریم که شهد خنک شود.
سایر نکات
خمیر برای قیف و ماسوره کمی سفت است ولی هر چه نازکتر باشد خوش طعمتر و تردتر خواهد بود.
شعله باید طوری باشد که داخل بامیه پخته شود و فقط روی ان سرخ نشود.
این بامیه شیرینی زیادی ندارد و شاید نصف شهد اضافه بماند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه