آموزش طرز تهیه بال مرغ تایلندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1- بال یا هر قسمت دیگر از مرغ (۵۰۰ گرم)
۲- رب انار مَلس (۱ قاشق غذا خوری)
۳- روغن زیتون یا کنجد (دو قاشق غذاخوری)
۴- شکر (۱/۲ قاشق غذاخوری)
۵- سیر کوبیده شده ( ۱قاشق غذا خوری)
۶- نمک فلفل سیاه و قرمز
طرز تهیه
۱- همه مواد به جز مرغ را داخل ظرفی بزرگ بریزید تا سس تهیه شود.
۲- بال های مرغ را درون ظرف بریزید. حسابی هم بزنید.
۳- روز ظرف را بپوشانید و برای حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی مزه دار شود.
۴- فر را از قبل روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۵- بال ها را در فر بگذارید و تا برای مدت ۷دقیقه بپزند.
۶- بعد از این ۷ دقیقه ، تقریبا نصف سس را روی بال ها بریزید و باز اجازه دهید بال ها برای ۷ دقیقه حرارت ببنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه