آموزش طرز تهیه باقلوای گردوی خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای خمیر:
نیم پیمانه آب
نیم پیمانه شیر
نیم پیمانه روغن مایع
1 تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین(یا 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر)
1 پنس نمک
–
برای توی باقلوا:
750 گرم گردو خرد شده یا پودر پسته
–
برای روی باقلوا ریختن:
250 گرم کره آب شده
–
برای شربت:
5 لیوان شکر
6 لیوان آب
2-3 قطره آب لیمو
طرز تهیه
همه مواد خمیر رو مخلوط کنین، اونقدر آرد بزنین تا خمیر به دست نچسبه ولی نرم باشه، به 12 تا توپ تقسیم کنین و روشونو بپوشونین و 2 ساعت بزارین استراحت کنن.
برای شربت، آب و شکر رو داخل قابلمه بریزین و روی شعله خیلی خیلی کم حدود 1ونیم ساعت بجوشونین.(میتونین شعله رو زیاد تر کنین و زمانو کمتر کنین.)
روی توپها نشاسته بپاشین و با وردنه خیلی خیلی نازک باز کنین، بعد لایه های خمیر رو داخل قالبتون که چرب کردین بچینین و از هر دو لایه یکبار روی خمیر گردو بپاشین و اینجوری ادامه بدین ولی به 3 تا آخری گردو نپاشین. سپس مثل شکل ببرین و روشون کره آب شده که کف های روشو برداشتین، بریزین و در فر گرم شده 150 درجه بپزین تا سرخ شن، بعد که از فر درآوردین بزارین سرد شه بعد روی باقلوای سرد، شربت گرم رو بریزین ویا برعکس. بعد بزارین تا شربتو بکشه.
نکته: بین لایه ها نشاسته بپاشین.نگفته بود که روغن بمالین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه