آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باقلوای چرخ فلک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوای چرخ فلک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای شربت:
650 گرم شکر
650 گرم آب
آب نصف یک لیمو

کمی بیشتر از 1/2 پیمانه روغن مایع
کمی بیشتر از 1/2 پیمانه آب
کمی بیشتر از 1/2 پیمانه شیر
1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه
5 گرم بکینگ پودر
1 پنس نمک
آرد اونقدر که بخواد

1 کاسه گردو خرد شده
مقداری نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر
150 گرم کره آب شده

طرز تهیه

همه مواد خمیر بجز آرد رو مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر به دست نچسبه، بپوشونین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه.بعد خمیر رو به توپهای کمی کوچکتر از گردو تقسیم کنین و هر کدومو با کلی نشاسته به اندازه ظرف کیک باز کنین، خیلی نازک.بعد دو تا لایه رو روی هم بزارین و مقداری کره آب شده بین این دولایه بمالین و بعد با انگشتتون، مثل چرخ فلک خمیر رو بچرخونین، یک دور و مقداری گردو بزارین توش آرام ببندین و بعد با دقت برگردونین و بزارین روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین.اینجوری ادامه بدین تا خمیر ها تموم شن.(هر باقلوا دو تا لایه خمیر داره) بعد روشون کره آب شده بریزین، طوریکه هیچ جاشون خشک نمونه و در فر گرم شده 150 درجه 1 ساعت و 10 دقیقه بپزین.
شربت رو بجوشونین و بعد ازینکه باقلوا هارو از فر درآوردین، 2 دقیقه صبر کنین و بعد روشون شربت گرم بریزین.یعنی هم شربت هم باقلوا ها گرم باید باشن.با پودر پسته تزیین کنین
طرز تهیه باقلوای چرخ فلک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی