آموزش طرز تهیه باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر باقلوا:
3 تخم مرغ
1 پیمانه شیر ولرم
حدود 2 سانتیمتر کمتر از 1 پیمانه روغن مایع
5 گرم بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 پنس نمک
آرد اونقدر که بخواد
1 بسته خمیر یوفکای باقلوا (800 گرمی) اگه نمیخوایین خمیرشو خودتون درست کنین
250 گرم کره آب شده برای روشون ریختن
1/2 پیمانه روغن مایع
برای باقلوا هاییکه لایه ای هستن و برش میزنیم، باید مقداری هم کره آب شده یا روغن مایع برای بین لایه ها داشته باشین
400 گردو درشت خرد شده برای داخلشون(برای لایه ایها به گردوی بیشتری نیاز دارین)
100 گرم گردو کامل برای تزیین
نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر
–
برای شربت
4ونیم پیمانه آب
4 پیمانه شکر
آب نصف یک لیمو ترش
طرز تهیه
ابتدا برای شربت، شکر و آب رو مخلوط کنین تا شکر حل شه بعد روی حرارت ملایم بزارین و همینکه جوشید، آب لیمو اضافه کنید و 12-13 دقیقه بجوشونین و از روی حرارت بردارید تا سرد شه.
در طرف دیگه کره رو آب کنین ولی نسوزونین، روغن مایع هم اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کنار.
حالا اگه خمیر درست میکنین ازین دستور یاهر دستور دیگه درست کنین و شکل دلخواه بدین.فقط اینکه حتما باز کردنی روی خمیر نشاسته ذرت بپاشین از دور و اینکه اگه ازون لایه ایها درست میکنین، بین لایه ها علاوه بر اون مقدار کره که در دستور گفتم، به مقداری کره آب شده دیگه نیاز دارین که بین لایه ها با فرچه بمالین تا نچسبنو اینکه یوفکاهارو حتما با دستمال بپوشونین تا خشک نشن.
همه مواد خمیر رو با همزن دستی هم بزنین و آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه.بپوشونین و حدود 10-15 دقیقه استراحت بدین.بعد به 30 توپ تقسیم کرده و هرکدومو با وردنه و با کمک نشاسته ذرت باز کنین و مثل ویدیو شماره 2 ، شکل بدین فقط باید اول کمی با کره آب شده یا روغن مایع چرب کنین و روش گردو بپاشین و مثل ویدیو پست بعدی شماره 2, با کمک وردنه نازک شکل بدین و بعد گردو بزارین روشون، داخل سینی فر بچینین و روشون کره آب شده بریزین همه جای باقلواها و در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا روشون خوبه خوب سرخ شه، بعد دربیارین و شربت سرد بریزین روی باقلواها تا صدای چسس دربیاد.بعد از 3-4 ساعت که شربت رو کشیدن میتونین سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه