آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باسلوق هندوانه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

نشاسته گل 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/1/2 لیوان
آب سرد 1/2 لیوان
کره20 گرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
رنگ خوراکی سبز و قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا نشاسته و شکر و گلاب و آب را مخلوط کرده خوب هم میزنیم

2-بعد توی قابلمه نسوز روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم چون سریع به غلظت میرسه

3-اونقدر ادامه میدهیم که مانند فرنی یا حلوا وسط قابلمه جمع بشه کره را در این مرحله اضافه کنید حدودا نیم ساعت طول میکشه…

4-بعد شعله رو خاموش کرده و خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم

5-که یکی بی رنگ است و دو خمیر باقی مانده را به رنگ سبز و رنگ قرمز میزنیم دستهامون رو چرب کرده و ورز داده تا خوب رنگ بگیره

6-یه قطره رنگ خوراکی کافیه..روی پلاستیک فریزر پودرنارگیل ریخته اول خمیر سبز رو پهن کره به قطر نیم سانت بعد خمیر سفید را روش پهن کرده

7-و بعد خمیر قرمز رو لوله ای کرده وسط کار روی خمیر سفید گذاشته به کمک پلاستیک رول میکنیم نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده

8-بعد بیرون آورده و برش ۱سانت میزنیم و دوباره دایره را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.نوش جان
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی