آموزش طرز تهیه بابل توئیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
گلوکز مایع به مقدار لازم
رنگ خوراکی قطره ای به مقدار لازم
صفحه سیلیکونی ورق
طرز تهیه
1-کمی گلوکز را روی صفحه سیلیکونی میریزیم
2-بعد گلوکز را را با کاردک پخش می کنیم
3-این مرحله را حتما. انجام بدهید در غیر این صورت موقعی که می ره داخل فر اگه فاصله گلوکز ها که روی صفحه ریختین نزدیک باشه روون می شه و بهم می چسبن
4-در صورت دلخواه از رنگ قطره ای دلخواهتون یک قطره روی گلوکز بریزین. می توانید بی رنگ هم درست کنید
5-به همین راحتی حالا سینی فر را بزارید توی فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت یک ساعت. زیر یک ساعت هم به هیچ عنوان در فر را باز نکنید
6-گلوکز ها بعد از یک ساعت به زیبایی شکل گرفتن و شما یک طوری ابنباتی. خیلی زیبا دارید بزارین خنک شه بعد به راحتی از صفحه سیلیکونی جدا می شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه