آموزش طرز تهیه انبه شكم پاره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
انبه بزرگ/ 6عدد
نخودفرنگی/ یك قوطی
ذرت/ یك قوطی
پیازچه خرد شده/ دو فنجان
زیتون خرد شده/ دو فنجان
فلفل دلمهای خرد شده/ یك فنجان
گشنیز و جعفری خرد شده/ یك و نیم فنجان
پنیر پیتزای رنده شده/ یك بسته بزرگ
آرد سفید/ دو ق. غ
طرز تهیه
انبهها را خوب بشویید، اما پوست نكنید. داخل آنها را خالی كنید. هسته انبه را جدا كنید. انبهها را به دو نیم كنید. نخود فرنگی و ذرت را با هم مخلوط كنید. پیازچهها را پاك كنید. آنها را بشویید و بعد از اینكه آب پیازچهها رفت، آنها را خرد كنید.
زیتونها را از هسته جدا و سپس آنها را خرد كنید. فلفلهای دلمهای را بشویید. آنها را ریز خرد كنید. گشنیز و جعفری را پاك كنید و آنها را خیس كرده و بعد از سه دقیقه بشویید. بگذارید آب آنها برود. سپس سبزیها را ریز خرد كنید. سبزی، پیازچه و زیتون را با نخودفرنگی و ذرت مخلوط كنید. خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس از مواد آماده شده، به مقدار لازم داخل هر برش انبه بریزید. روی هر كدام مقداری پنیر پیتزای رنده شده هم بریزید.
فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم كنید. كف ظرف پیركس، آرد بریزید. سپس برشهای انبه را داخل آن قرار دهید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. نیم ساعت بعد غذا حاضر است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه