آموزش طرز تهیه انار پلوی شیرازی؛ شامی لذیذ مخصوص زمستان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج یک و یکدوم پیمانه پلوپز
انار یک پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
گشنیز یک پیمانه
خلال پسته 1/3 پیمانه
زعفران، نمک، فلفل، روغن، گلاب به میزان لازم
طرز تهیه
1. سینه مرغ را جداگانه بپزید و ریش ریش کنید. انار را دانه دانه کنید. خلال پسته را در کمی گلاب برای 10 دقیقه خیس کنید.
2. پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس مرغ ریش ریش شده و خلال پسته و کمی زعفران و گشنیز خرد شده و انار را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
3. آب را به نقطه جوش برسانید، مقداری نمک اضافه کنید و برنج از قبل خیس شده را به قابلمه اضافه کنید و بعد از پخت آبکش کنید.
4. کمی روغن در قابلمه بریزید و ته دیگ نان یا سیب زمینی را در قابلمه قرار دهید، مقداری برنج آبکش شده ریخته و کمی از موادی که آماده کردهاید روی برنج بپاشید و مخلوط کنید، این روند تا پایان برنج و مواد تکرار کنید. کمی آب روغن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی برنج بریزید و برنج را دم کنید. بعد از پخت در دیس کشیده و تزیین و سرو کنید.
نکته
میتوانید سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و در کمی روغن و کره و زعفران با کمی نمک و فلفل سیاه با شعله متوسط تفت دهید تا بپزد و سرخ شود و کنار دیس برنج بچینید و لابهلای برنج فقط گشنیز و انار و خلال پسته بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه