آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه املت گیلانی معروف به پنیر برشته

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه املت گیلانی معروف به پنیر برشته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پنیر بُرُشته که به آن پنیر وورووشته هم می‌گویند یکی از غذاهای جذاب، ساده و لذیذ گیلک‌ها است. ممکن است طرز تهیه پنیر برشته در شهرهای مختلف شمال کشور کمی تغییر کند اما درست کردن این خوراک محلی بسیار ساده است، در زمان کوتاهی بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آماده می‌شود و می‌تواند یک شام، ناهار و حتی عصرانه یا صبحانه انرژ‌ی‌زا باشد. این املت شمالی را می‌توانید با هر پنیری درست کنید؛ از پنیر سفید گرفته تا پنیر لبنه، خامه‌ای، گوسفندی، یا سیامزگیِ بز. در این خوراک، طعم سیر و شوید با طعم پنیر نسبتا چرب ترکیب شده و یک طعم فوق‌العاده می‌سازد.

مواد لازم

پنیر: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
سیر: ۳ حبه
روغن یا کره: ۲ قاشق غذاخوری (ذوب شده)
شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه املت گیلانی معروف به پنیر برشته

طرز تهیه پنیر برشته (املت گیلان)

روغن یا کره را داخل ماهیتابه گرم کنید و روی آن زردچوبه بریزید.

پنیر را خورد کنید و داخل روغن بریزید و صبر کنید تا پنیر کم کم شروع به آب شدن کند.

سیر را رنده کرده یا ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.

مواد را با حرارت متوسط هم بزنید و مراقب باشید پنیرتان نسوزد.

تخم‌مرغ‌ ها را در ظرف دیگری شکانده و با چنگال هم بزنید.

یک قاشق چایخوری شوید را به مواد داخل تابه اضافه کرده و تخم مرغ هم‌زده را روی آن‌ها بریزید.

نمک و فلفل را به مقداری که دوست دارید به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا جایی که دوست دارید روی شعله بپزد.

از پنیر برشته می‌توانید به عنوان مزه کنار غذای اصلی که می‌تواند باقلا قاتوق، ترشه واش یا ماهی سفید باشد هم لذت ببرید. پنیر برشته را می‌توان بدون اضافه کردن شوید و سیر هم درست کرد اما پیشنهاد ما این است که این کار را نکنید!
طرز تهیه املت گیلانی معروف به پنیر برشته

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی