آموزش طرز تهیه املت فنجانی با بیکن سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از پر طرفدارترین ترکیبات غذایی که برای صبحانه خورده میشود بیکن و تخم مرغ (Bacon and Egg) است. این صبحانه در آمریکا به صورت ساندویچ خورده شده و معمولا با تخم مرغ همزده یا نیمرو، پنیر، بیکن و نان تست شده درست میشود. ترکیب بیکن و تخممرغ به دلیل داشتن پروتئین غذایی فراوان و با کیفیت یک صبحانه کامل و مقوی است که شما را ساعتها سیر نگه میدارد و همینطور یک منبع خوب ویتامین A است.
اما بیکن ایرلندی سولیکو که از ۹۰٪ گوشت گوساله تهیه شده و میتوان آن را مانند پاسترامی و پارمای مرغ سولیکو به صورت سرخ شده، گریل یا سرد در تهیه سالاد، ساندویچ، انواع مزه و صبحانه استفاده کرد.
با ما همراه شوید و برای صبحانه یک روز خاص بهاری در کنار یک نان فنجانی گرم و تازه بیکن و تخم مرغ همزده (املت) درست کنید.
مواد لازم:
بیکنایرلندی سولیکو: ۸ برش
تخم مرغ : ۷ عدد
فلفل دلمه : ۱ عدد
شیر: یک پیمانه
آرد ساده: یک پیمانه
پنیر پیتزا: نصف پیمانه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سه عدد تخم مرغ، شیر و نمک را با همزن دستی مخلوط کنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و کف هر یک از قالبهای مافین را به ضخامت دو سانتی متر از مایه پر کنید و با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کرده و روی هر یک از نانهای فنجانی را با بیکنهای ایرلندی پخته و خرد شده سولیکو، فلفل دلمه خرد شده و پنیر پیتزا پر کنید. در انتها یک عدد تخم مرغ روی سطح هر یک از املتهای فنجانی بشکنید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
این غذا یکی از دلچسبترین وعدههایی غذایی است که میتوانید به خصوص به عنوان صبحانه آن را میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه