آموزش طرز تهیه املت خرما با گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خرما 12 عدد
تخم مرغ 5 عدد
گردو 6 عدد
کره به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را در آورید و به صورت دلخواه خرد كرده یا پوره كرده و یا درسته كنار بكذارید.مغز كردو ها را ریز كرده یا آسیاب كنید.
2-در تابه ای مقداری كره را داغ كرده و خرما و گردو را در آن تفت دهید تا رنگ آنها كمی برگردد.
3-پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.
سایر نکات
1)در صورت تمایل تخم مرغها را جدا شكسته و به همراه كمی زعفران به خرما اضافه كنید.
2)در صورت تمایل از خرمای بیشتری اسفاده كرده و میزان تخم مرغ را كمتر كنید.
3)این غذا بسیار مغذی بوده و خیلی زود شما را سیر میكند پس بهتر است مقداری كمتر از مصرف همیشگی خانواده در نظر بگیرید.
4)این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد ، میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.
5)باید با حرارت ملایم این غذا را آماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن آن زیاد است پس مرتب آن را چک کنید.
بهترین روش برای تهیه املت خرما استفاده از خرمای شیرازی است که بعد از جداکردن هسته مقدار 120گرم خرما را در آب ریخته و همراه کمی دارچین و زنجبیل و کمی گردو یا بادام خرد شده تا وقتی که نرم شود تفت می دهیم پس از نرم شدن اجازه می دهیم کمی سرد شود و بعد تعداد 3 عدد تخم مرغ را درظرفی جداکانه با همزن مخلوط که زرده و سفیده آن باهم یکسان شود آنرا به خرما اضافه می کنیم و روی حرارت بطور مدام هم می زنیم تا ته نگیرد پس از اطمینان از پخت کامل به مقدار دلخواه زنجبیل ، دارچین ، هل رابصورت پودر شده به آن اضافه میکنیم و قبل از سرو در ظروف کوچک روی آن را با گردو یا بادام خرد شده و پودر گل محمدی تزیین می کنیم
نوش جان