آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت و پیاز فرانسوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل گوشت و پیاز فرانسوی
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری شکر
۴ لیوان شیر کم چرب
۶ قاشق غذاخوری روغن
۱ لیوان شیر گرم
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه آماده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
مواد لازم برای تهیه محتویات اشترودل
۲ فنجان پیاز خرد شده
یک چهارم فنجان کره
۱۷۰ گرم فیله گوشت
نصف قاشق چایخوری زیره
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
نصف فنجان آب گوشت
۶ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان
طرز تهیه
شیر گرم را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید (دقت کنید که شیر داغ نباشد همین که کمی ولرم باشد کافی است)، خمبر مایه را به آنها اضافه کنید و حدود ۶-۵ دقیقه به آن فرصت دهید تا به عمل بیاید.
تخم مرغ، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید و بعد مخمری که عمل امده است را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد و را الک کرده و به همراه پودر سیر به این ظرف اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۱۵ دقیقه با دست این خمیر را ورز دهید و تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد میتوانید آرد اضافه کنید.
کاسهای را چرب کنید و خمیر را به صورت گرد در آورید و داخل آن بگذارید، روی آن را با سلفون یا پارچهای تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط و جایی تاریک قرار دهید تا حجم آن حدود دو برابر افزایش پیدا کنند.
طرز تهیه محتویات اشترودل گوشت و پیاز فرانسوی
مقداری کره را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. گوشت فیله را به اندازههای 2 سانتیمتری برش دهید و داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید، حرارت گاز را کمی زیاد کرده و روی متوسط بگذارید. پیاز، آرد، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورد، بعد آب گوشت را اضافه کنید و حدود ۸-۶ دقیقه بپزید تا آب آن بخار شود.
طرز پیچیدن اشترودل
در آخر بعد از حدود یک ساعت خمیر را مجددا کمی ورز دهید و با کمک وردنه آن را پهن کنید و با یک چاقو کنارههای خمیر را به صورت مورب برش دهید.
موادی که آماده کردید را داخل خمیر بریزید. پنیر پارمسان رنده شده را روی مواد ریخته و سر و ته خمیر را ببندید و قطعات برش زده را به صورت بافت به هم وصل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه