آموزش طرز تهیه اسلایس گردو و لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 15 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه
برای 9-12 نفر
مواد لازم:
برای لایه گردویی:
1/2 پیمانه یا 113 گرم کره همدمای اتاق
1/4 پیمانه یا 50 گرم شکر
1/3 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری یا 50 گرم آرد
3/4 پیمانه یا 75 گرم پودر گردو
1/2 قاشق چایخوری یا 2 گرم نمک
2 قاشق غذاخوری یا 30 گرم شکر
3 سفیده تخم مرغ
پوست 1 عدد لیمو رنده شده
–
برای لایه لیمویی:
3 زرده تخم مرغ
پوست 1 عدد لیمو رنده شده
1/2 پیمانه یا 60 گرم پودر قند
–
برای گاناش شکلاتی :
120 گرم شکلات خرد شده
1/2 پیمانه یا 120 گرم خامه صبحانه
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 20 در 20 سانتیمتری رو خیلی کم چرب کنین، و کاغذ روغنی بزارین. طوریکه از دیواره ها بالا بیاد تا راحت بتونین بردارین بعدا.
در کاسه ای بزرگ، کره و شکر رو خوب با همزن برقی بزنین تا خامه ای شه، بعد پودر گردو، پوست لیمو و آرد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا با همزن تمیز و خشک و در کاسه تمیز و خشک، سفیده هارو با نمک بزنین تا پر از کف شه، بعد آروم 2 قاشق غذاخوری شکر رو اضافه کنید و به زدن ادامه بدین تا فرم بگیره خوب و از کاسه نریزه.حالا به مخلوط گردویی اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. داخل قالب بریزین و 15 دقیقه بپزین.
در این حین، برای لایه لیمویی، زرده هارو با شکر بزنین تا رنگش روشن شه و سبک.بعد پوست لیمو رو اضافه کنید.بعد از پخت لایه اول، این مخلوط رو روی لایه اول بریزین و 10-15 دقیقه دیگه بپزین.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین و روی شکلات بریزین و بعد از 1 دقیقه مخلوط کنین. بعد از سرد شدن اسلایس، روش گاناش بریزین و بعد از سفت شدن گاناش،ببرین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه