آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه اسلایس گردو شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه اسلایس گردو شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد : ۱۹۰ گرم
اسانس بادام : چند قطره
کره : ۱۳۰ گرم
پودر شکر : ۶۰ گرم

مواد رویه کرامبلی
آرد : ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای : ۶۰ گرم
دارچین : ۱ ق چ
کره : ۱۰۰ گرم

مواد میانی
شیرعسلی : ۳۲۰ گرم
کره : ۳۵ گرم
کارامل پوراتوس : ۱ ق س
اسپرسو : ۲ ق چ
گردوی خرد و تست شده : ۱۰۰ گرم
شکلات چیپسی : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

کره و پودرقند و آرد با همزن میزنیم تا مواد خمیری شود. اگر خمیر خشک بود و جمع نشد از یک تا دو قاشق سوخوری آب سرد استفاده شود. درصورت دلخواه میتوان از اسانس بادام یا وانیل هم استفاده کرد.
خمیر جمع کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدهید.
سپس خمیر از یخچال بیرون آورده داخل سینی کاغذ انداخته 25*35 تمام خمیر پهن کنید.کف خمیر کاملا با سوراخ کن، سوراخ کنید.
سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه بپزید.
بعد از کمی خنک شدن، تمام سطح بیس خمیری با مواد گردو کاراملی بپوشانید و شکلات چیپسی را یکنواخت روی کار بپاشید و سپس تمام کرامبل رنده شده را روی مواد پخش کنید.
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید. در انتها اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد داخل یخچال به مدت ۳-۶ ساعت استراحت دهید. به برشهای دلخواه برش زده و تزیین نمایید.

طرز تهیه رویه کرامبلی
آرد، شکرقهوه ای و دارچین با هم.مخلوط کنید سپس با همزن یا دست کره را به خورد مواد بدهید. خمیر حاصله را جمع کرده و در فریزر بگذارید تا سفت شود. سپس رنده کرده و آماده کار

طرز تهیه مواد میانی
شیرعسلی، کارامل، اسپرسو و کره را داخل ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید دائم هم بزنید تا مواد غلیظ شود ۵-۳ دقیقه زمان کافی است. بعد از اینکه کمی خنک شد گردو را بهش اضافه کرده و هم بزنید.
طرز تهیه اسلایس گردو شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی