آموزش طرز تهیه استیک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
استیک مرغ یکی از انواع استیک های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. همانطور که مطمئنا می دانید استیک ها با گوشت یک تکه و لخم تهیه می شوند و استیک مرغ را به همین صورت طبخ می شود.
استیک مرغ از نظر ظاهری شباهت زیادی به شنیسل مرغ دارد ، البته شنیسل مرغ شبیه به غذاهای سوخاری تهیه می شود و زمان بیشتری برای تهیه آن نیاز است. استیک مرغ خیلی فوری آماده می شود و به همین دلیل به عنوان یک غذای فست فودی شناخته می شود.
با گوشت مرغ می توانید غذاهای خوشمزه ای مانند ، خورش مرغ ، کباب کوبیده مرغ ، ته چین مرغ و … بپزید. البته برای پخت این غذاهای باید زمان زیادی صرف کنید ، در صورتی که دنبال یک غذای خوشمزه و فوری با مرغ هستید توصیه ما استیک مرغ است.
راحت ترین و در عین حال در دسترس ترین روش برای پخت استیک مرغ سرخ کردن آن در تابه است ، در صورتی که می خواهید استیک رژیمی باشد از روغن یا کره برای سرخ کردن آن استفاده نکنید. البته در صورتی که گریل در منزل دارید توصیه می کنیم استیک ها را روی گریل بپزید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر استیک مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استیک مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه استیک مرغ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم
سیر ۲ حبه
شیر ۱ لیوان
قارچ بزرگ ۴ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
طرز تهیه
برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای متوسط خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و قارچ ها را با حرارت بالا کمی تفت دهید تا آب نیندازند ، پس از دو دقیقه ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.
در مرحله بعدی قارچ ها را از تابه خارج کنید سپس سیرها را با رنده ریز رنده کنید و به تابه اضافه کنید. باقیمانده کره را به تابه اضافه کنید و سیرها را خوب تفت دهید تا نرم شوند. در ادامه آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در مرحله بعدی شیر را به تابه اضافه کنید و به طور منظم هم بزنید تا شیر به جوش بیاید و سس کم کم غلیظ شود. پس از اینکه سس کمی غلیظ شد نمک ، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. در پایان قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید سس کاملا غلیظ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه