آموزش طرز تهیه ارت شکلاتی با فیلینگ گاناش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کراست:
300 گرم بیسکوییت شکلاتی مثل اوراو
80 گرم کره آب شده
–
برای فیلینگ:
100 گرم شکلات تلخ
200 گرم شکلات
200 میلی لیتر خامه
–
برای تزیین:
فندق و توت فرنگی
طرز تهیه
بیسکوییت هارو توی مخلوط کن، پودر کنین و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل قالبتون بمالین و فشار بدین تا یکنواخت شه و بعد حدود 5-10 دقیقه در فر گرم شده 160 درجه بپزین و بعد دربیارین تا سرد شه.
برای فیلینگ، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکلات ها حل شن، بعد روی کراست که سرد شده کاملا، بریزین.با توت فرنگی و فندق و … تزیین کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه