آموزش طرز تهیه آچما پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 لیوان شیر
1 لیوان آب
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (سفیده ها برای داخل خمیر زرده ها برای روی خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خیس (معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
آرد به مقدار لازم
❣نکته: با این مقدار مواد 18 عدد پیتزا آماده شد میتوانید مقدار مواد را کم کنید
طرز تهیه
آب ، شیر ، شکر و خمیر مایه خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و به اندازه ای که ولرم شود گرم کنید و حدود 5 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد (اگر خمیر مایه خشک استفاده میکنید خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه استراحت بدید سپس شیر را اضافه کنید و بقیه مراحل را ادامه بدید)
روغن مایع و سفیده های تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. مخلوط شیری را به داخل مخلوط سفیده تخم مرغ و روغن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آرد را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و ورز بدید. آرد را با کنترل و کم کم بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید سپس از خمیر دو چانه اندازه تخم مرغ بردارید. به شکل رشته بلند شکل بدید. و مثل عکس دو رشته را در هم بپیچید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید و شکل سیمیت بدید. وسط خمیر یه تکه خمیر کوچک بذارید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. تمام خمیرها را به این شکل آماده کنید. کناره های خمیر زرده تخم مرغ بزنید و وسط خمیر هر چیزی که دوست دارید بذارید(سوجوک(از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، گوجه فرنگی ، فلفل ، پنیر پیتزا ) نیم ساعت داخل سینی استراحت بدید . آچماهای پف کرده را داخل فر 170 درجه تا وقتی که روی آچما سرخ شود بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه