آموزش طرز تهیه آلبالو پلو با کوفته قلقلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برنج ۴ لیوان
آلبالو نیم کیلو
شکر ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده حدود نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
روغن و زعفران و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه
برنج را از قبل با آب و نمک خیس دهید و اجازه بدین یکساعتی توی آب نمک بمونه من به ازای هر لیوان برنج یک قاشق غذاخوری نمک به آبش اضافه میکنم،آلبالوها رو بشورید و هسته آنها را بگیرید و شکر را روی آنها ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ده دقیقه با هم بجوشند اگر دوست داشتین مقدار شکر را بسته به میل خودتون میتونید کم یا زیاد کنید.ده دقیقه بعد از به جوش آمدن آلبالوها آنها را از روی حرارت بردارید تا رنگشان تیره نشود از صافی رد کنید و شربتش رو دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و غلیظ شود.
برای کوفته قلقلیها یک عدد پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم،نمک،فلفل قرمز و زردچوبه و یک قاشق آرد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم بعد کوفته ها رو درست میکنیم و نیم ساعت داخل یخچال میذاریم بعد سرخشون میکنیم.
برنج رو با آب جوش نیمپز میکنیم و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم وبسته به میل خودمون سیب زمینی یا نان لواش قرار میدیم بعد لایه لایه برنج و آلبالوهایی که از صافی رد شده رو قرار میدیم و مقدار کمی روغن روش میریزیم و یکی دو قاشق از شربت آلبالوها روش میریزیم ودمکنی را میذاریم تا دم بکشه،بهتره مقداری از آلبالوها را برای تزئین نگه داریم، در آخر آلبالوپلو را در دیس کشیده و با برنج زعفرانی و برنجی که با شربت آلبالوها صورتی شده و کوفته قلقلیها و خلال پسته که در یک قاشق روغن تفت داده شده تزئین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه