آموزش طرز تهیه آش سیر و چاقاله_بادوم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوسفند……………. 250 گرم( ریز خرد شده)
سیر تازه………………….. 300 گرم
چاقاله ی بادام………………300 گرم
نخود پخته…………………. 1 لیوان
ماست چکيده………………. 500 گرم
تخم مرغ…………………… 1 عدد
نمک………………………. به مقدار لازم
فلفل سیاه………………… به مقدار لازم
نعناع خشک……………….. به مقدار لازم
روغن زیتون………………. به مقدار لازم
آب ………………………. حدود 5 لیوان
طرز تهیه
گوشت قیمه ای را با مقدار کمی روغن، تفت می دهیم سپس کمی نمک اضافه کرده و روی آن 5 لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم حدود نیم ساعت با آب بجوشد و بپزد. چاقاله ی بادام را به مدت 5 دقيقه در ظرف دیگری، در آب می جوشانیم سپس آبکش کرده و به همراه سیر تازه ی خرد شده و نخود از قبل پخته، به گوشت در حال پخت اضافه می کنیم و شعله ی اجاق را متوسط می کنیم تا مواد به آرامی بپزد. ماست چکیده را در ظرفی ریخته و تخم_مرغ، فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم سپس کم کم از آب گوشت در حال پخت، به مخلوط ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم و وقتی ماست خوب یکدست شد به آرامی به ظرف آش روی اجاق اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و اجازه می دهیم آش با در باز کمی به آرامی بجوشد تا جا بيفتد. نعناع خشک را در روغن_زیتون کمی تفت می دهیم. آش را در ظرف مورد نظر کشیده و با نعناع داغ تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شيرينانه ی 1: می توانیم نخود از قبل خیس شده را به همراه گوشت با هم بپزیم.
شيرينانه ی 2: اگر هنگام رقیق کردن ماست، آب آش کم بود، به مقدار لازم از آب جوش استفاده می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه