آموزش طرز تهیه آش رشته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 ساق پای بزرگ ویا 2 ساق پای کوچک گوساله
1 پیاز بزرگ، خرد شده
1/3 پیمانه لوبیای قرمز، یک شب قبل داخل آب خیس شده
1/3 پیمانه نخود، یک شب قبل داخل آب خیس شده
1/2 پیمانه عدس
1 دسته بزرگ اسفناج، خرد شده
1 دسته گشنیز، خرد شده
1/2 دسته جعفری خرد شده
80 گرم رشته آش
1 قاشق غذاخوری آرد که با 1 پیمانه آب مخلوط کردین
8-10 پیمانه آب(میتونین مقداریش رو آب مرغ بزنین)
–
برای تزیین:
2 پیاز بزرگ، خرد شده
5-7 حبه سیر، ریز خرد شده
1ونیم قاشق غذاخوری پودر نعناع خشک
1/2 قاشق غذاخوری زردچوبه
کشک
نمک و فلفل سیاه
–
طرز تهیه
پیاز رو داخل روغن تفت بدین، عدس، نخود و لوبیا هارو داخل آبکش خشک کنین و داخل قابلمه بریزین، ساق پای گوساله هم داخل قابلمه بزارین، آب رو اضافه کنید و بزارین تا بجوشه، روی شعله ملایم، حدود 45 دقیقه.سپس سبزی هارو اضافه کنین و 20 دقیقه دیگه بپزین. سپس داخل یک تابه، مقداری روغن بریزید و داغ کنین، 2 تا پیاز خرد شده رو تفت بدین، سیر و زردچوبه رو اضافه کنید، وقتی طلایی شد، نعناع خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین و از روی شعله بردارین.سپس نصف مخلوط نعناع رو داخل قابلمه بریزین و نصف دیگشو برا تزیین نگه دارین. بعد رشته ها، ادویه ها و مخلوط آب و آرد رو اضافه کنین و 20 دقیقه بپزین تا جا بیافته.(ما معمولا آرد رو با پیاز خوب تفت میدیم و اضافه میکنیم تا بوی خام نده، اینجوری داخل آب اضافه کردنی نمیدونم بوی خام بده یا نه)با کشک و … تزیین کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه