آموزش طرز تهیه آجیل شیرین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
مواد لازم برای0 1نفر
آجیل (مانند گردو، بادام، بادام زمینی) – خام بدون نمک 2 فنجان
شکر 170 گرم
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-حرارت فر رو روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم.
2-آجیل رو توی سینی فر میریزیم و بمدت ۶ تا ۸ دقیقه توی فر میذاریم تا ترد بشه. بعد آجیلها رو به یه کاسه منتقل کرده و اجازه میدیم خنک بشه. وقتی سینی فر خنک شد، با کاغذ روغنی میپوشونیمش.
3-تو یه ماهی تابه بزرگ، شکر، نمک و آب رو مخلوط میکنیم و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت میذاریم و هر زمانی که به جوش اومد، ماهی تابه رو میچرخونیم اما موادمون رو هم نمیزنیم تا کم کم رنگش کهربایی یا کاراملی بشه.
4-حالا ترکیب کاراملیمون رو با آجیل مخلوط میکنیم و آجیل رو توی سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندیم، میریزیم. سعی کنید آجیلهای به هم چسبیده رو تا جایی که امکانش هست از هم جدا کنید.
5-بعد از اینکه کاملا خنک شد آمده سرو میشه و قبل از سرو کردن میتونیم آجیلهای به هم چسبیده رو جدا کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه