آموزش طرز تهیه آبگوشت بزقرمه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از خوشمزه ترین غذاهای کرمانی که در گذشته با گوشت نرم و لطیفه بزغاله تهیه می شده. ترکیبی بی نظیر از گوشت، کشک و نخود که با غذایی مثل حلیم بادمجان رقابت می کند. تفاوت آن با آبگوشت کشک در استفاده از سیر در بزقرمه است. در تهیه این غذا معمولا نخود را خیس کرده و قبل از اضافه کردن به غذا نیم کوب می کنند.
مواد لازم:
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت پرچرب گوسفندی
پ750 گجرم خرد شده
پیاز متوسط 3 عدد ساطوری درشت
سیر یک بوته کوچک
پوست کنده و خرد شده
نخود 120 گرم خیسانده
کشک 150 میلی لیتر
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل بهمیزان لازم
طرز تهیه
1. گوشت، پیاز، نخود، سیر و زردچوبه را مانند آبگوشت رسمی بپزید و در یک ساعت آخر کشک را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آبگوشت غلیط و جا افتاده شود.
2. آن را با سیر داغ و زعفران دم کرده تزئین کرده و با نان سنگک سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه