آموزش طرز تهیه آب روغِنو (کاچی مخصوص کرمان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
روغن حیوانی 1 قاشق غذا خوری
چهارمغز 4 قاشق غذا خوری
چهارزیره 1 قاشق چای خوری
گل گاوزبان 50 گرم
گلرنگ 1 قاشق چای خوری
بابونه 1 قاشق چای خوری
ادویه کاچی 1 قاشق چای خوری
زعفران کمی
نبات به مقدار لازم
پودر نارگیل 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-اول از همه گاوزبان و بابونه و گلرنگ رو با ۳لیوان آب دم میکنیم.
2-آرد برنج رو توی روغن تفت میدیم.
3-بعد بهش ادویه ها و چهار مغز و پودر نارگیل اضافه میکنیم.
4-گاوزبان که دم کشید صافش میکنیم و آبشو به مواد کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
5-زعفرون و نبات اضافه میکنیم و شیرینیشو اندازه میکنیم.
6-آبشو بسته به غلظتی که دوست دارین داشته باشه کم یا زیاد کنید.
سایر نکات
چهار مغز شامل مغز گردو و بادام و فندق وپسته هستش. از هرکدوم چند تا دونه بریزین تو آسیاب و قشنگ آسیاب کنین.
چهار زیره شامل زیره سبز و سیاه و رازیانه و تخم شوید (مِی تخم) هستش.
برای ادویه ی کاچی چهار زیره و تخم خرفه و دارچین و زنجبیل رو داخل اسیاب بریرین و اسیاب کنین.
این کاچی فوق العاده مقویه و مخصوص بعد از زایمانه.
هرچی از مقوی بودن و خوشمزه بودنش بگم کمه.
گلرنگ همون گل زعفران نما هستش ما کرمانیا میگیم گل زردو.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه