پنکیک وگان بی نهایت ساده و انعطاف پذیر است. این دستور العمل ها با موز ساده، موز شکلاتی و پنکیک کدو تنبل با جایگزین کردن تخم مرغ تهیه می شوند. پنکیک لذت خالص است اگر با علاقه آن را تهیه کنید. در مورد پنکیک های پروتئینی یا پنکیک های کم کربوهیدرات هم حتما شنیده اید و انواع دیگر چگونگی سالم سازی آن را ممکن است بدانید. حتی می توانید به طور مداوم از یک دستور العمل پایه با هر آنچه در خانه دارید آن را تهیه کنید. بعضی اوقات جایگزین تخم مرغ موز است، بعضی اوقات پوره کدو تنبل. اگر می خواهید مغذی هم باشد، کمی تخم کتان به آن اضافه کنید اما برای یک پنکیک ساده، نشاسته آروروت بهترین گزینه است. می توان با ترکیبی از سرکه سیب و جوش شیرین آن را فانتزی تر هم کنید.
اما اگر سادگی را ترجیح می دهید با استفاده از این پایه، می توانید مواد خشک را با هم مخلوط کنید و آنها را برای یک صبحانه آسان در آخر هفته در یک ظرف در دار نگه دارید. ساده ترین روش برای تغییر پنکیک ساده به پنکیک وگان می توانید از آرد آجیل استفاده کنید، اضافه کردن عصاره بادام به جای وانیل یا سرو کردن آن با نارگیل یا انواع توت ها هم می تواند عالی باشد. یکی از پر طرفدارترین ها اضافه کردن کمی کره بادام زمینی در وسط پنکیک وگان شکلات-موز است.
در اینجا، سه تغییر یا جایگزینی برای تهیه پنکیک وگان آمده است. آنها بی نهایت ساده هستند و هر دستور حدود 6 پنکیک تحویل شما می دهد.
پنکیک ساده
مواد لازم:
- 1 فنجان آرد چند منظوره
- 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته آروروت
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 1 فنجان شیر غیر لبنی به همراه یک قاشق چایخوری سرکه سیب که در آن هم زده شده است
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده و بیشتر برای سرخ کردن
پنکیک موز شکلاتی
مواد لازم:
- 1 فنجان آرد چند منظوره
- ¼ فنجان پودر کاکائو
- 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 عدد موز متوسط پوره شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان شیر غیر لبنی به همراه یک قاشق چایخوری سرکه سیب که در آن هم زده شده است
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده و بیشتر برای سرخ کردن
پنکیک کدو حلوایی
مواد لازم:
- 1 فنجان آرد چند منظوره
- ¼ فنجان پودر کاکائو
- 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- ¼ فنجان پوره کدو تنبل
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان شیر غیر لبنی به همراه 1 قاشق چایخوری سرکه سیب که در آن هم زده شده است
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده و بیشتر برای سرخ کردن
طرز تهیه پنکک وگان
1. در یک کاسه متوسط ، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
2. در یک کاسه بزرگتر، همه مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند سپس آنها را در مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید.
3. روغن نارگیل را به اندازه کافی روی حرارت متوسط گرم کنید تا فقط کف قابلمه را بپوشاند. ⅓ فنجان از خمیر را به ماهی تابه اضافه کنید و وسط ظرف بریزید، هنگامی که حباب هایی در یک طرف پنکیک دیدید، آن را برگردانید تا هر دو طرف قهوه ای طلایی شوند.
4. پنکیک های آماده شده را کنار اجاق گاز قرار دهید تا خنک شوند. در صورت تهیه مقدار زیاد، می توانید آنها را دوباره در فر با دمای 200 تا 250 درجه گرم کنید.
منبع:
medium
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه