مواد اولیه :برای 8 نفر
زرده تخم مرغ 4عدد |
شکر 8قاشق غذاخوری |
شیر 3 لیوان |
پودر ژلاتین 12 قاشق چایخوری |
میوه 10عدد (در اینجا کیوی) |
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته 1لیوان |
ژله 1بسته (با طعم میوه دلخواه(در اینجا کیوی)) |
طرز تهیه:
ابتدا کیوی های تازه و کاملا رسیده را پوست بگیرید و خرد کنید و با اندكي شكر به مدت يك ربع بپزيد.(به جز مقدار گفته شده در طرز تهیه)
در يك ظرف زرده هاي تخم مرغ را ريخته و با چنگال به هم بزنيد و بعد 2 قاشق غذاخوري آب گرم به آن اضافه كنيد و با همزن خوب بزنید و در آخر وانیل را بهش اضافه کنید و بازم بزنید.
شير را بجوشانيد. همزن را روشن كنيد و با دور تند زرده ها را زده و همزمان شير داغ را كم كم به مواد اضافه كنيد.(حتما از قبل همزن روشن باشد تا زرده نبرد).
نصف لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و خوب حرارت بدهید تا همه ذراتش حل شوند بعد بگذارید کمی سرد شود.
ژله کیوی را به روش دلخواه تهیه کنید.
يك قالب مناسب انتخاب کنید و ژله کیوی را در ته قالب ريخته و در فريزر بگذاريد تا كمي بگيرد و اندكي چسبناك شود ریزید (حدودا 15تا20دقیقه).
وقتی کیوی پخت آن را کاملا له کرده و داخل شیر و زرده بريزيد.
نصف خامه را با نصف مواد (پوره و شیر) مخلوط کنید و وقتی کامل مخلوط شد بقیه خامه و پوره رو هم اضافه کنید(این کار برای حل شدن کامل خامه داخل دسر است).
وقتی آب و ژلاتین سرد شد دقیقا به طرز بالا آن را نيز به مواد دسر اضافه کنید طوری که کاملا یکنواختشود.
بعد مواد را روی ژله کیوی که داخل فریزر بسته میریزیم و 4تا6ساعت میگذاریم داخل یخچال تا ببندد
نکات:
- ميتوانيد به جاي كيوي از ميوه هاي ديگر هم استفاده كنيد فقط دقت كنيد كه ميوه ها را ابتدا خوب بپزيد در غير اين صورت بعضي از ميوه ها باعث ميشوند ژله نبندد.
- اگر دوست دارید به مواد دسر رنگ خوراکی هم بزنید.
- بهتر است وقتی مواد دسر درست شد قبل از ریختن روی ژله آن را روي يك ظرف گذاشته و نيم ساعت با ليسك هم بزنيد تا غليظ شود.
- توجه کنید اگر میوه رو نپخته استفاده کنید دسر هیج وقت نمیبنده!
- اگر خامه زده شده ندارید خامه صبحانه را کمی با همزن بزنید و داخلش کمی شکر بریزید و بعد استفاده کنید
- اگر ميخواهيد به جاي پودر ژلاتين از ورق ژلاتين استفاده كنيد به جاي هر قاشق پودر ژلاتين از يك ورق استفاده كنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه