چيپس سيب يك ميان وعده سالم و بسيار خوشمزه است كه مطمئنا مورد توجه همه كودكان قرار ميگيرد. با ما در 7 گنج همراه شويد تا روش تهيه اين ميان وعده عالي را فرا گيريد…
سیب : 2 عدد هسته در آورده
شکر : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهيه چيپس سيب:
فر را روی حرارت ۱۰۰ درجه سانتی گراد یا ۲۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. حدود ۱۵ دقیقه تا گرم شود. سیب ها را حلقه ای کنید و هسته آن ها را در بیاورید.
شکر را روی سیب ها الک کنید و در سینی فر بچینید.
در طبقه بالای فر حدود ۲ ساعت سیب ها را بگذارید و اجازه بدهید تا حسابی چیپسی شوند!
اگر در این زمان چیپسی نشدند، آن ها را در طبقه پایین هم برای چند دقیقه بگذارید تا چیپسی شوند.
و بعد از خنک شدن آن ها را به یک ظرف در بسته منتقل کنید.
نكته:
در صورت تمايل ميتوانيد كمي دارچين هم به شكر بيفزاييد.
اگر اين چيپس را براي افراد بزرگسال تهيه ميكنيد مقدار شكر را كاهش داده و يا حذف كنيد.
طرز تهيه چيپس سيب رژيمي با طعم ترش:
سیبها را بصورت حلقه های نازک ببرید و در یک ظرف آب و یخ وکمی آب لیمو بگذارید بمدت ۱۰ دقیقه بماند.
سپس آب آنرا خالی کرده و سیبها را روی کاغذ پارچمنت یا ورقه های مخصوص فر که از سیلیکون درست شده است و احتیاج به چرب کردن ندارد و نچسب است بچینید و درون فر که از قبل با۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت یک ساعت و نیم بگذارید بماند.
نوش جان…
تشکراز شما.