پودینگ موز یک دسر بسيار خوشمزه و مقوي است. با ما در 7 گنج همراه شويد تا با طرز تهيه اين دسر مجلسي بي نظير آشنا شويد …
مواد لازم:
آرد سلف ریزینگ ۲ قاشق غذاخوری ( طرز تهيه آرد سلف ريزينگ را در ادامه بخوانيد )
شکر ۲/۳ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۳ عدد (زرده و سفیده جدا)
شیر ۲ فنجان
وانیل ۱ یک قاشق چایخوری
ویفر وانیلی ۳۵۰ گرم
موز ۴ تا ۵ عدد رسیده
شکر ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا فر را برای دمای ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۴ سانتی گراد گرم کنید.
آرد، نمک و شکر را در یک ظرف یا قابلمه بریزد و هم بزنید و سپس کنار بگذارید.
حالا در یک ظرف دیگر، زرده تخم مرغ را با هم زن آنقدر بزنید تا به خوبی کف کند سپس شیر را به آن اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید.
حالا مخلوط شیر و زرده و تخم مرغ را در داخل مخلوط آرد بریزید و با هم مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را روی گاز با شعله متوسط گذاشته و دائم هم بزنید تا مخلوط شما سفت و غليظ شود.
حالا ظرف را از روی شعله بردارید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
موز ها را ابتدا حلقه حلقه كنيد. حالا در یک ظرف مخصوص فر ابتدا یک لایه از ویفر وانیلی را بچینید و سپس موز را روی آن بچینید. اینقدر این کار را تکرار کنید تا موز و ویفر وانیلی شما تمام شود.
مخلوط آرد و زرده تخم مرغ را که از روی گاز برداشته بودید را روی لایه های ویفر وانیلی و موز بریزید تا تمام روی ویفر و موز ها پوشیده از این مخلوط شود. با کمک چاقو سوراخهايي ايجاد كنيد که این مخلوط به لايه هاي موز و ويفر نيز برسد.
در ظرف دیگر سفیده های تخم مرغ را با یک هم زن برقی با آخرین سرعت برای حدود یک دقیقه بزنید سپس کم کم دو قاشق شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر به خوبی حل شود و سفیده تخم مرغ نیز سفت شود به طوری که پس از در آوردن هم زن از ظرف حالت خود را از دست ندهند. این فرآیند بین ۲ تا ۵ دقیقه طول می کشد.
سپس آنرا روي مواد بریزید تا روی ظرف را به طور کامل بپوشاند. حالا ظرف را درون فر بگذارید تا برای ۶ تا ۸ دقیقه بپزد و سفیده تخم مرغ روی ظرف طلایی شود.
طرز تهيه آرد سلف ریزینگ
آرد سلف ریزینگ حدود ۸-۹% پروتئین دارد و آردی است که از ترکیب آرد و بیکینگ پودر و نمک درست شده است که توصیه میشود آماده آن را نخرید چون اگر آرد مدت طولانی بماند؛ بیکینگ پودر داخل آرد اثرش را از دست میدهد و کیک پف نخواهد کرد.
۱ پیمانه آرد سلف ریزینگ = آرد همه کاره یا سفید معمولی (۱۳۰ گرم) + ۱و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر+ ۱/۴ قاشق چایخوری نمک. مقدار آرد کمی از ۱ پیمانه کمتر است یعنی بعد از اندازه گیری به اندازه ۲ قاشق چایخوری از آرد بردارید و بعد نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید.
نکته :
قبل از گذاشتن پودینگ موز در فر می توانید با کمی دارچین روی پودینگ را تزئین و طعم تازه ای را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه