آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه يك خوراك مجلسي بي نظير: مرغ معطر با سیب‌زمینی

با قرار دادن تکه‌های متوسط مرغ و سیب‌زمینی در تابه‌ای پر از سبزیجات معطر، به غذایی با عطر و بوی بهشتی می‌رسیم که خوردن آن بسیار لذت‌بخش است...
تقویم فارسی اندروید

با قرار دادن تکه‌های متوسط مرغ و سیب‌زمینی در تابه‌ای پر از سبزیجات معطر، به غذایی با عطر و بوی بهشتی می‌رسیم که خوردن آن بسیار لذت‌بخش است.

مرغ معطر

توجه داشته باشید که به‌دلیل استفاده از قرص عصاره مرغ و سبزیجات، در اضافه کردن نمک به غذا باید احتیاط کنید؛ این عصاره‌ها نمک زیادی دارند.

مواد لازم:

    مرغ: 1 کیلو
سیب‌ زمینی: 800 گرم
سرکه سیب: ⅔ پیمانه
پیاز: 1 عدد بزرگ
قرص عصاره سبزیجات: 1 عدد
قرص عصاره گوشت: 1 عدد
برگ بو: 4 برگ
سیر: 2 حبه
آویشن: 2 ساقه
رزماری: 2 ساقه

طرز تهیه:

1. برای آماده‌سازی این غذا ابتدا پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط به مدت 6 دقیقه تفت دهید؛ سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

2.در مرحله بعد، مرغ تکه‌شده را درون تابه بریزید و با سیر و پیاز به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

3.سپس رزماری، برگ‌بو و آویشن را به مواد درون تابه اضافه می‌کنیم.

4. 2 دقیقه بعد از اضافه کردن سبزیجات معطر، سیب‌زمینی‌ها را که به مکعب‌های 3 سانتی‌متری برش زده‌اید، درون تابه بریزید و همراه مواد دیگر تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

5.بعد از این مرحله، قرص‌های عصاره مرغ و سبزیجات را در یک پیمانه آب گرم حل کرده و درون تابه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا مواد پخته شوند و آب خوراک تمام شود (در این مرحله بهتر است در تابه نیمه بسته باشد).

6.بعد از تمام شدن آب خوراک، سرکه سیب را به تابه اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. درب تابه در این مرحله باید بسته باشد تا خوراک جا بیفتد و عطر و طعم مورد نظر را داشته باشد.

نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی