اين نان طعم بسيار مطبوعي دارد و فوق العاده مقوي است…
طرز تهيه( براي 12 تكه نان):
مايه خمير: 2 قاشق غذاخوري
آب نيم گرم: 2 پيمانه
روغن: يك چهارم پيمانه
عسل: يك چهارم پيمانه
نمك: 1 قاشق چايخوري
كنجد بو داده و كوبيده: 3 چهارم پيمانه
آرد سويا: نيم پيمانه
سويا خشك خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
آرد گندم( سبوس دار و سفيد) 4 الي 5 پيمانه
طرز تهيه:
در يك كاسه بزرگ مايه خمير را با يك قاشق از روغن در آب نيم گرم حل كنيد و بگذاريد 10 دقيقه بماند.
سپس بقيه روغن، عسل، نمك، كنجد كوبيده، آرد سويا، سويا خشك و آرد گندم را اضافه كنيد.
مايه را ورز دهيد تا حالت كش دار پيدا كند و در جاي گرمي حدود 1/5 ساعت بگذاريد تا حجم آن 2 برابر شود
بار ديگر چند دقيقه اي ورز دهيد و اگر لازم است كمي آرد اضافه كنيد و به صورت يك قطعه نان در آوريد.
در قالب نان كه چرب كرده ايد بريزيد و آن را در جاي گرم مدت يك ساعت ديگر بگذاريد تا تقريبا حجم آن 2 برابر شود.
سپس مدت 30 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت ( 175 در جه سانتي گراد) بپزيد.
نوش جان….
نوشته شده توسط گروه هفت گنج
اختصاصي هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه