در ادامه طرز تهيه مرغ يوناني را آموزش مي دهيم. مرغ يوناني، يك غذاي ساده ، خوشمزه و در عين حال متفاوت است. با ما همراه شويد …
مواد لازم:
١ ليوان ماست ساده
٢ قاشق غذاخوري روغن زيتون
2 حبه سير
١/٢ قاشق غذاخوري ارگانو ( پونه كوهي )
١ ليموترش زرد متوسط
١/٢ قاشق غذاخوري نمك
فلفل سياه تازه خُرد يا آسياب شده
١/٤ دسته جعفري
١/٥ تا ٢ كيلو تكه هاي مرغ
طرز تهيه :
ماست ، روغن زيتون ، نمك ، فلفل و سير رنده شده و ارگانو را در كاسه اي مخلوط كنيد.
با رنده ريز پوست ليموترش را داخل مواد رنده كنيد بصورتي كه فقط قسمت زردرنگ اضافه شود .
١ تا ٢ قاشق غذاخوري آب ليموترش را اضافه كرده و جعفري خرد شده را ميريزيم .
تكه هاي مرغ را با مواد مخلوط كرده و در كيسه اي گذاشته و سر كيسه را كاملأ گره بزنيد و براي حداقل ٣٠ دقيقه در يخچال بخوابانيد .
فر را روي حرارت ١٩٠ درجه داغ كرده و مرغها را در حدود ٤٥ تا ٦٠ دقيقه بپزيد تا زمانيكه طلايي قهوه اي شود.
نوش جان….
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه