اگر دوست اين دفعه ماهي را با طعم جديدي ميل كنيد با ما همراه شويد و طرز تهيه اين سس عالي براي ماهي را ياد بگيريد …
مواد اولیه:
گشنیز (یا جعفری) …………………………..1 لیوان
فلفل قرمز (کبابی) …………………………..2 عدد
فلفل قرمز (پرک) …………………………….1/2 قاشق چايخوري
فلفل قرمز 1/4 ……………………………….قاشق چايخوري
شکر ……………………………………………..1/2 قاشق چايخوري يا 1 قاشق چايخوري عسل
پاپریکا ………………………………………….1/2 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگی …………………………….1/4 فنجان
آب (داغ) ……………………………………….1 و 1/2 فنجان
فیله ماهی ……………………………………..4 تکه(هر نوع ماهی به دلخواه)
سیر ……………………………………………..12 حبه
نمک………………………………………………مقداری
طرز تهيه :
رب گوجه و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر یا عسل رو در آب گرم حل می کنیم
گشنیز را کف تابه ای پهن میکنیم. فلفل دلمه ای تکه شده و سیرهای درشت خورد شده رو روی سبزیها پخش می کنیم
تکه های فیله ماهی رو روی سبزیجات می چینیم و نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم
سس گوجه رو روی تمام تکه های ماهی پخش می کنیم:
حرارت گاز رو روشن می کنیم تا سس به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا ماهی بپزه حدود 15 دقیقه و در این مدت سس رو در تابه می چرخونیم تا به همه جای ماهی ها برسه
اگر سس هنوز آبکی بود حرارت رو زیاد می کنیم تا سس غلیظ بشه.
نوش جان …
ساير دستورات آشپزي را در اينجا دنبال كنيد
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه