كوفته لپه یکی از غذاهای سنتی یزد است که گرچه بی شباهت به کوفته تبریزی نیست، اما جزئیات آن متفاوت است.
مواد لازم جهت تهیه کوفته لپه یزدی:
- سبزی معطر: ۳۵۰ گرم
- کشمش: نصف پیمانه
-
سیب زمینی
- لپه: ۳۵۰ گرم
- زرشک: یک پیمانه
- پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ خام: ۴ عدد
- تخم مرغ پخته: ۵ عدد
- گوشت چرخ کرده: یک کیلو
- نمک و ادویه: مقداری
- رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا لپه را می پزیم و آبکش میکنیم.
سپس سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می کنیم، رنده می کنیم و به لپه ها اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم مرغ های آبپز که پوست کنده ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم.
بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهيتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفته ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته ها میگذاریم پخته شود.
نکته:
برای جلوگیری از وارفتن كوفته ها باید به این نکات توجه کنید:
آب کوفته نباید خیلی چرب باشد و نباید کاملا روی کوفته ها را بپوشاند.
شعله اجاق نباید زیاد باشد و غذا نباید در حین پخت قل بزند.
نوش جان …
همه ی سایت ها از روی هم کپی کردید ولی هیچکدوم دقت نکردید در قسمت مواد لازم اصلا اسمی از سیب زمینی نیست ولی در دستور پخت سیب زمینی ذکر شده
سیب زمینی در مواد لازم ذکر شده ، شما دقت نکردید.