اگر دوست داريد طعم بي نظير يك كوفته جديد را بچشيد، حتما ما را همراهي كنيد...
اگر دوست داريد طعم بي نظير يك كوفته جديد را بچشيد، حتما ما را همراهي كنيد…
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه تا یک ساعت
مناسب براي 4 نفر
مواد اولیه:
گوشت چرخ کردده ………………………… یک کیلو
فلفل دلمه …………………………………… 3 عدد
برنج …………………………………………. 1 پیمانه
جعفری ………………………………………. مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه…………………….. به مقدار لازم
گوجه فرنگی ……………………………….. 4 عدد
آرد سوخاری ……………………………….. یک پیمانه
پیاز بزرگ ………………………………….. 2 عدد
رب گوجه فرنگی ………………………………… 2 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
- جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید.
- گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید
- برنج را به صورت نیم پخت درست کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید
- سپس به مواد اضافه کنید
- به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید
- به کمک دست آن را ورز دهید
- چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید
- سپس آن را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید
- در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.
- یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.
- وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.
- پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.
- پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.
- سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید
- کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.
- سپس کوفته ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید.
نوش جان….
تانخوری نمیدونی چیه….طعم بی نظیر داره
سلام ببخشیدهرکی درست کرده میشه بگین خوب بود یانه