خيلي از افراد دوست دارند كنسرو ذرت را در خانه تهيه كنند. در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه كنسرو ذرت را براي اين دسته از عزيزان قرار داده ايم با ما همراه شويد …
طرز تهيه:
بلالها رو پوست كنده ، دسته اش رو جدا كنید و بشوريد.
تو یه قابلمه مقداری آب ونمك و برای هر 4-5 بلال یک قاشق شکر بریزید . (ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.)
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه.
میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.
حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید.
در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.
نكات مهم:
برای تهیه کنسرو ذرت از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید .بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.
اين کنسروها رو ميتونيد تا چند ماه در يخچال نگهداري كنيد.
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه