در این پست از 7گنج ، طرز تهیه کمپوت زردآلو به روش هاي مختلف شرح داده شده است. با ما همراه شويد …
مواد لازم :
زردآلو …………………. 1 كيلو
شكر …………………. 250 گرم
آب …………………… 3 ليوان
طرز تهیه :
زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم
سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم
پس از چند جوش ، زردآلوها را به شربت افزوده بدون سرپوش ظرف را می گذاریم تا کمی جوش بخورد
باید دقت داشت میله له نشود و فرم خود را از دست ندهد
پس از آماده شدن از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .
طرز تهيه كمپوت زردآلو با عسل
مواد لازم:
آب…………………………یک و نیم پیمانه
شکر……………………….یک سوم پیمانه
عسل……………………..دو قاشق غذاخوری
زردالو………………………. 6 عدد
طرز تهیه:
آب و شكر را روي حرارت بگذاريد ، بعد از چند جوش عسل را نيز به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مقدار آب نصف شود.
هسته زردآلوها را جدا كرده و به دو نیم تقسیم كنيد
زردالوها را به مخلوط اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آنها را حرارت دهید.
ظرف را از روی حرارت برداشته و تا حد دمای اتاق، خنک کنید.
اگر مي خواهيد كمپوت را براي مدت طولاني نگهداري كنيد:
تعدادی شیشهی کوچک تهیه کنید.
هسته زردآلوها را جدا كرده و به دو نیم تقسیم كنيد
نصف شیشه را میوه ریخته و به آن آب اضافه کنید.
شکر را به طور مساوی بین شیشههای موجود تقسیم کرده و سهم هر شیشه را درون آن بریزید.
درب شیشهها را محکم بسته و آنها را به شکل ایستاده در قابلمهی مناسبی بگذارید.
در قابلمه تا نزدیک در شیشهها آب بریزید.
قابلمه را روی حرارت گاز گذاشته و به مدت ده دقیقه پس از جوش آب، شیشهها را بجوشانید.
زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 15 دقیقه کافی است.
به این طریق هم کمپوت پخته و هم هوای درون شیشه از بین می رود.
سرد که شد در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم.
با اين روش میتوانید کمپوت را برای مدتی طولانی نگهداری کنید.
نوش جان …
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج – اختصاصي
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه