عدس پلو یكی از غذاهای سنتی ایرانیست و به انواع شكل ها طبخ میشود طبخ عدس پلو با خرما یكی از متداول ترین شیوه ها در ایران است...
عدس پلو یكی از غذاهای سنتی ایرانی است و به انواع شكل ها طبخ میشود طبخ عدس پلو با خرما یكی از متداول ترین شیوه ها در ایران است.
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه : براي 5 نفر
برای 7 نفر
برنج——————————–5 پيمانه
پیاز———————————5 عدد بزرگ
خرما——————————-300 گرم
عدس——————————1/5 پیمانه
كره يا روغن———————–5 قاشق سوپ خوری
نمك——————————–به میزان لازم
فلفل——————————به میزان لازم
گوشت چرخ كرده—————300 گرم
زعفران—————————- به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا خرما ها را از هسته جدا كرده و كنار بگذارید .
در ظرفی مناسب كره یا روغن را داغ كنید و پیازهای خرد شده را در آن خوب تفت دهید.
گوشت ها را در سايزهاي كوچك قلقلي كرده و آماده كنيد.
وقتي پياز در حال طلايي شدن است، گوشتها را نيز به آن اضافه كنيد تا سرخ شود.
خرماهای بدون هسته را در جداگانه در كره ریخته و خوب تفت دهید تا براق شوند.
عدس را در ظرفی جدا گانه به همراه اب و نمك آبپز كنید و پس از پخت آن را كاملا آبكشی كنید .
برنج را آبكش كنيد.
ته قابلمه مناسب مقداری روغن و ماده مورد علاقه برای ته دیگ(نان، سیب زمینی و …)را اضافه كنید.
حال برنج ، مواد و خرما را لایه لایه اضافه كنید یا اینكه خرما را در لایه آخر و روی برنج اضافه كنید.
در آخر كار، زعفران آماده شده را روي برنج بريريد تا رنگ و لعاب زيباتري به غذا بدهد.
نكات:
1)این نوع عدس پلو گوشت و كشمش ندارد اما ما اين مواد را به پلو اضافه كرديم تا هم خوشمزه تر شده و هم مقوي تر شود.
2)برای خوشمزه تر شدن غذا میتوانید در بین خرماها گردو بگذارید البته یادتان باشد كه گردو را از شب قبل در محلول شكر و آب بخوابانید تا نرم شود.
3) به نظر من در پلوهاي مخلوط هر چقدر از پياز بيشتري استفاده كنيد ، غذا طعم بهتري پيدا ميكند.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه