شک نکنید که تاکنون طعم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان و عطر رزماری را تجربه نکرده اید…
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
سیب زمینی تنوری به این خوشمزگی را می توانید همراه سالاد بعنوان غذای اصلی برای 8 نفر سرو کنید. اما اگر می خواهید بعنوان مکمل همراه غذای گوشتی سرو کنید برای 12 نفر کافیست.
در صورتی که به رزماری تازه دسترسی نداشتید میتوانید از یک قاشق غذاخوری رزماری خشک استفاده کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی:2.5 کیلوگرم
برگ بو:2 عدد
لیمو ترش:1 عدد
رزماری:5 ساقه
سیر:6 حبه
پنیر پارمزان:برای روی غذا
روغن زیتون:به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را آب پز کنید تا بپزند. اجازه دهید خنک شوند. سپس آنها را هم اندازه خرد کنید و کامل با کمی روغن آغشته کنید و کف سینی مناسب فر پهن کنید. روی سینی را با سلفون پوشانیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی سیب زمینی را راز یخچال خارج کرده و محافظ پلاستیکی را از روی ظرف بردارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
سینی فر را بیرون آورید و سیب زمینیها را به آرامی با یک چنگال له کنید تا در مرحله بعدی پخت سطح بیشتری از آنها برشته شود.
برگهای رزماری را از ساقه جدا کنید. پوست لیموترش را رنده کنید و جدا بگذارید. آب لیموترش را نیز بگیرید. مقداری روغن زیتون در یک کاسه بریزید. برگ بو و برگهای رزماری، سیر رنده شده، رنده پوست لیمو و آبلیمو را با روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط را روی سیب زمینیها بریزید.
سینی فر را تکان دهید تا روغن، سیب زمینیها را فرا بگیرد.
سپس آنها را به مدت 40 دقیقه دیگر در فر بپزید.
سینی را دوباره بیرون آورده و روی سیب زمینیها پنیر پارمزان رنده شده بریزید و اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر سیب زمینیها با دمای فر کامل ترد شوند.
این سیب زمینی تنوری خوشمزه را کنار غذاهای گوشتی، کباب و استیک سرو کنید.
Salam be shoma.az site khoob va mofid va dastoorhaye ashpazi motenavatoon vaghean tashakor mikonam.paydar bashid.