در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك نوع دلمه جديد را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دلمه بسيار خوشمزه بوده و در مدت كمتر از يك ساعت آماده ميشود. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك نوع دلمه جديد را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دلمه بسيار خوشمزه بوده و در مدت كمتر از يك ساعت آماده ميشود. با ما همراه شويد…
مواد اولیه :برای 8-6 نفر
اسفناج 340 گرم |
مرغ (پخته و حبه شده) نصف سينه |
پیاز 1 عدد بزرگ |
پنیر پارمسان (رنده شده) 1/2 فنجان |
خمیر نان 300 گرم |
كره 100 گرم
طرز تهیه:
اسفناج را خرد كرده و بخار پز كنيد.
پياز را خرد كرده و پياز داغ تهيه كنيد.
مرغ را نيز به همراه پياز جداگانه بپزيد.
براي تهيه اين دلمه به تكه هاي مكعبي و كوچك مرغ نياز داريم ، به دلخواه خودتان ميتوانيد ابتدا مرغ را پخته و بعد تكه تكه كنيد و يا اينكه اول تكه كنيد و بعد بپزيد.
حالا داخل یک کاسه کوچک، کره، پیاز داغ، مرغ و پنیر پارمسان را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به هشت عدد مثلث تقسیم کنید و آن ها را روی سینی فر قرار دهید.
بعد به شکل یک مثلث با انتهای تیز در بیاورید و لبه های بیرونی آنها را پهن کنید.
اسفناج را به مخلوط مواد اضافه كنيد و هم بزنید و با قاشق روی خمیر بریزید و اطراف خمير را روی مواد تا کنید و به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.
اسفناج را به مخلوط مواد اضافه كنيد و هم بزنید و با قاشق روی خمیر بریزید و اطراف خمير را روی مواد تا کنید و به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.
نكته: اين غذا علي رغم مزه بي نظير ، ظاهر زيبايي نيز دارد و گزينه خوبي براي بچه هاي بد غذايي است كه تمايلي به خوردن مرغ و اسفناج ندارند.
به همين سادگي…
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه