این دسر در عین حال که ساده تهیه میشه بسیار خوشمزه ست و به دلیل وجود خرما و گردو بسیار مغذیه پس میتونه گزینه خوبی برای بچه ها هم باشه…
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور :1 بسته
کره :100 گرم
خامه ی صبحانه :100 گرم
گردو :100 گرم
دارچین : 1 قاشش چايخوري
خرما پوست کنده و هسته گرفته:12 عدد
پودر ژلاتین :1 قاشق چايخوري
آب سرد: 2 قاشق چايخوري
طرز تهیه:
*بیسکوئیتها را پودر می کنیم .
*کره را ذوب می کنیم.
*کره و بسکوئیتهای پودر شده را باهم مخلوط می کنیم .
* کیسه فریزرهای مربع شکل بریده و در داخل قالب مافین 12 تایی می گذاریم.
*کف قالب باقاشق از بیسکوئیتها می ریزیم و پرس میکنیم.
*نکته: برای هر قالب 2 قاشق غذاخوري سر خالی بیسکوئیت کافیست.
*سپس قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال می گذاریم تا ببندد.
*خامه و خرماها را باهم میکس میکنیم.
* دارچین و 50 گرم گردوی خرد شده به آن اضافه می کنیم.
* ژلاتین و آب سرد را مخلوط کرده به روش بن ماری ذوب می کنیم.و به ترکیب بالا اضافه میکنیم.
*مواد دسر آماده ست.
*قالب را از یخچال خارج کرده روی هر کدام از بیسکوئیتها مقداری از مخلوط خرما میریزیم.
* 50 گرم بقیه ی گردوها را پودر میکنیم .
*و روی مخلوط خامه خرما ریخته و قالب را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند .
*در نهایت دسر را دانه دانه از قالب خارج می کنیم و سرو می کنیم.
*نکته: این دسر هرچقدر بیشتر در یخچال بماند خوش طعم تر میشود.پس اگه میهمان داشتید از رو زقبل آنرا آماده کنید.
گردآوري : هفت گنج
منبع: بهار سايت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه