در اين پست از 7 گنج، طرز تهيه دسر توت فرنگي با خامه و ژلاتين را به شما عزيزان آموزش ميدهيم. اين دسر بسيار ساده بوده و در عين حال فوق العاده خوشمزه است و ميتواند به عنوان يكي از گزينه هاي انتخابي شما براي پذيرايي از مهمانهايتان باشد. با ما همراه شويد…
طرز تهیه دسر توت فرنگی (برای شش نفر)
مواد لازم:
۱۷۰ گرم شیر غلیظ شده سرشیردار
۴ قاشق غذاخوری شکر
آب نصف لیمو
۱۵ گرم ژلاتین
مربای توت فرنگی نيم كيلو
برای تزئین ۳۰۰ میلیلیتر خامه زده شده و تعدادی توت فرنگی
طرز تهیه:
شیر را برای مدت ۸ ساعت یا از شب تا صبح بگذارید سرد شود.
ژلاتین را در مقدار کمی آب سرد بخیسانید.
شیر را با مخلوط کن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر حجم اولیه شود.
بعد آب لیمو را در آن مخلوط کرده و با دقت شکر را به آن اضافه کنید.
ژلاتین را گرم کنید تا در آب حل شود، سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و با دقت مربای توت فرنگی را نیز به مخلوط بیفزایید.
یک قالب شیرینیپزی گرد یا ظرف شیرینیپزی را با آب سرد خیس کنید و مخلوط را داخل آن بریزید.
بگذارید سرد و سفت شود.
بعد قالب یا ظرف را برای چند ثانیه داخل آب جوش فرو برید و آن را داخل ظرف سرو برگردانید.
خامه زده شده را داخل قیف تزئین ریخته و با آن روی مخلوطتان را تزئین نمائید.
آن را میتوانید با سس توت فرنگی میل فرمائید.
برای تهیهی سس توت فرنگی، پورهی توت فرنگی تازه را با شکر درشت و کمی آبلیمو قاطی کنید.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه