آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه خورش مرغ و اسفناج مجلسي، بسيار خوشمزه و مقوي

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه خورش مرغ و اسفناج به سبكي جديد و متفاوت را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه خورش مرغ و اسفناج  به سبكي جديد و متفاوت را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. اين خورش بسيار خوشمزه و مقوي و در عين حال گزينه مناسبي براي مجالس و پذيرايي از مهمانهايتان است. حتما امتحان كنيد. با ما همراه شويد…

زمان پخت: 4 – 3 ساعت

مرغ و اسفناج مخصوص
مرغ و اسفناج مخصوص

 

مواد لازم ( براي 8 نفر)

  • مرغ  ………………………………نصف سينه
  • لوبیا چيتي ………………………  100 گرم
  • اسفناج ………………………….. 750 گرم
  • گشنيز  …………………………. 200 گرم
  • پياز ………………………………. 3 عدد متوسط
  • سير داغ …………………………. يك قاشق سر خالي
  • آلو ……………………………….. 200 گرم
  • نعناع داغ ………………………… 2 قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه……………..به ميزان لازم
  • آب ……………………………….. 3 -2 ليوان
  • روغن …………………………….. به مقدار كافي
  • رب گوجه فرنگي ………………… 2 قاشق غذاخوري
خورش مرغ و اسفناج
خورش مرغ و اسفناج

 طرز تهیه :

لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آنرا عوض كنيد.

لوبيا را به همراه نصف يك پياز ، نمك و فلفل و 2 ليوان آب بگذاريد تا بپزد ولي اجازه ندهيد تا له شود. مقدار آب مورد نياز بستگي به مرغوبيت لوبيا چيتي و مدت زمان پخت آن دارد.

مرغ را نيز به ابعاد دلخواه خرد كرده و به همراه نصف ديگر پياز ، نمك ، فلفل و زردچوبه و اندكي روغن تفت داده و سپس با يك ليوان آب بپزيد.

بعد از پخت مرغ ، آن را به لوبيا اضافه كنيد.

اسفناج را نيز خرد كرده و بخارپز كنيد و به مواد اضافه كنيد.

گشنيز را خرد كرده ، جداگانه اندكي تفت داده و به خورش اضافه كنيد.

2 عدد پياز را خرد كرده و پياز داغ تهيه كنيد.

در مرحله آخر آلو يا رب آلوچه و رب گوجه فرنگي را به خورش اضافه كنيد.

وقتي آلو پخت، پياز داغ، سيرداغ و نعناع داغ را را به خورش اضافه كنيد و اجازه دهيد تا جا بيفتد.

در پايان ميتوانيد خورش را با پياز داغ و نعناع داغ تزيين كرده و سرو نماييد…

 

خورش مرغ و اسفناج
خورش مرغ و اسفناج

نكات مهم:

  • ميتوانيد به جاي آلو از رب آلوچه استفاده كنيد.
  • اگر وقت كافي براي پخت لوبيا نداريد ميتوانيد از كنسرو لوبيا چيتي استفاده كنيد. در اين صورت بعد از پخت مرغ كنسرو لوبيا را به آن اضافه كنيد …
  • مقدار آب مورد نياز و مدت زمان تهيه غذا بسته به مدت زمان پخت لوبيا كم و زياد ميشود.
  • اين خورش نبايد آب دار باشد، دقت كنيد كه كاملا جا افتاده شود.
  • به واسطه وجود اسفناج، مرغ و لوبيا ، اين خورش گزينه بسيار مناسبي براي افراد كم خون است.
  • در صورت تمايل ميتوانيد به جاي لوبيا از عدس استفاده كنيد ولي طعم لوبيا مزه بهتري خواهد داشت.
  • اين غذا بسيار خوشمزه و مقوي است و حتما از طعم آن لذت خواهيد برد.

 

نوش جان…

نوشته شده توسط گروه 7 گنج – اختصاصي 7 گنج 

www.7ganj.ir

 

*** كپي برداري بدون لينك فعال به 7 گنج شرعا و قانونا مجاز نيست.

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی