در ادامه طرز تهيه خاگینه موز را آموزش مي دهيم. اين خاگينه خوشمزه و مقوي را هم مي توانيد به عنوان دسر و هم براي ميان وعده و در كنار يك فنجان چاي ميل كنيد. با ما همراه شويد …
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
موز ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پودر گل محمدی و پودر دارچین هر کدام نصف قاشق چایخوری
گردو و پسته و پودر نارگیل به میزان لازم
شیره
طرز تهیه:
تخم مرغ و ماست و بکینگ پودر رو توی کاسه بریزید
با چنگال هم بزنید تا مایع یکدست بشه. اگه ماست سفت باشه مایع کمی غلیظ میشه.
یک قاشق از آب ماست یا آب خالی میریزم تا مایع کمی رقیتر بشه. آرد رو اضافه کنید و هم بزنید.
غلظت مایه باید به این حد باشه.
موز رو با غذا ساز پورده کنید یا اینکه رنده کنید و به مایه اضافه کنید.
بعد دارچین و بعد پودر گل محمدی رو هم اضافه کنید.
توی تابه ۱۵ سانت رو روغن بریزید و یک سوم مایه رو بریزید و بگذارید یک طرفش سرخ بشه. بعد برگردونید و طرف دیگش هم سرخ کنید.
با این مقدار سه تا کرپ به اندازه ۱۵ سانت درست میکنیم. میتونید مایع رو یکباره بریزید.
شیره رو طبق این دستور درست کنید و کرپ های داغ رو یکی یکی داخل شیره سرد بندازید تا شیره به خوردش بره. گردوها رو توی زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید. یکی از کرپ ها رو بگذارید از شیره روش بریزید و بعد روش پودر گل محمدی و گردو بپاشید.
لایه دوم رو بگذارید و باز شیره بریزید و روش گردو وپودر گل محمدی و پودر نارگیل و دارچین بپاشید.
لایه آخر رو بگذارید و شیره بریزید و روش رو هر طور دوست داشتید تزیین کنید.
نوش جان …
گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج
www.7ganj.ir
منبع: اسراء فود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه