در ادامه طرز تهيه تارت لقمه اي حلوا را آموزش مي دهيم. اين تارت هاي خوشمزه را هم ميتوانيد به عنوان دسر و هم ميان وعده تهيه و نوش جان كنيد…
مواد لازم
- آرد سفيد……………………………250 گرم
- كره…………………………………..60گرم
- زرده تخممرغ……………………..1 عدد
- ماست……………………………….3 قاشق سوپ خوري
- نمك………………………………….كمي
- حلوا …………………………………به مقدا لازم ( طرز تهيه حلوا را اينجا بخوانيد )
طرز تهيه :
كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود.
آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم در كاسهاي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد.
نكته: نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن ميافتد.
ماست و زرده تخم مرغ را هم كمكم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.
خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.
بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شدهاي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسد
بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارتهاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود.
بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالبها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند.
در اين فاصله حلوا را تهيه كنيد( طرز تهيه حلوا را اينجا بخوانيد )
نانها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب جدا ميشوند.
حلواي آماده شده را با قيف درون نانها پر كرده و با خلالهاي پسته و بادام تزئين كنيد.
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه