در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه 2 مدل شيريني ساده و بسيار خوشمزه را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين شيريني ها در عين سادگي بسيار شيك بوده و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهاي نوروزي هستند…
طرز تهيه شيريني پروانه اي براي عيد نوروز:
مواد لازم:
- آرد ………………………….یک و دو سوم پیمانه
- روغن جامد ………………….دو سوم پیمانه
- پودر قند …………………….. دو سوم پیمانه
- بیکینگ پودر ………………….1 قاشق چای خوری
- هل …………………………..یک سوم قاشق چای خوری
- تخم خرفه …………………..به میزان لازم
- زعفران آب کرده…………… 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به هم بزنید تا سفید شود.
بعد بیکینگ پودر و هل را بریزید و آرد را نیز اضافه کنید و با دست ورز دهید تا به دست نچسبد.
خمیر را درون نایلون بگذارید. خمیر باید حدود 1 ساعت بماند تا به عمل بیاید.
بعد از آماده شدن، خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز کنید.
خمیر را قالب دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.
با زعفران سطح شیرینی ها را تزیین کنید و روی آن ها تخم خرفه بپاشید.
بعد در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید.
میزان مواد لازم و دستور تهیه برای یک سینی 30 ×40 در نظر گرفته شده است.
طرز تهيه شيريني ملكه بادام براي عيد نوروز:
مواد لازم:
- آرد …………………….375 گرم
- پودر قند………………..125 گرم ( من خودم همیشه 60گرم بیشتر نمی ریزم چون خیلی شیرین میشه)
- روغن جامد…………….170 گرم
- تخم مرغ …………….. 2 عدد
- هل ………………….. 1/2 قاشق چايخوري
- خامه…………………..50 گرم
- بيکينگ پودر ………….. 1/2 قاشق چايخوري
مواد رويه ملکه بادام :
- عسل ………………..200 گرم
- خلال بادام……………200 گرم
- کره……………………75 گرم
- خامه ………………..50 گرم
- شکر………………….100 گرم
- زعفران دم کرده ……. 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
پودر قند و روغن را با همزن بزنيد.اگر میخواهید از کره استفاده کنید 200گرم کره لازم دارید.
سپس تخم مرغ ها و پودر هل و خامه را اضافه کنيد
و در آخر مواد خشک یعنی آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید
و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواخت شود
مواد را به طور يکنواخت کف سینی پهن کنيد .
سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود.
حالا مي رسيم به مواد رويه:
همه مواد رويه به جز خلال بادام را داخل قابلمه ريخته و به مدت 5 دقيقه بجوشانيد .
حالا خلال بادوم را هم اضافه کنید
وقنی جوشید زعفران آبکرده را اضافه کنید
حالا از روی حرارت بردارید و مواد را روي خمير نیم پز شده بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود.
بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد. اگه داغ داغ برش بزنید خرد و خاکشیر خواهد شد …
گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
منابع: تبيان – مامي سايت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه