در ادامه طرز تهیه انواع دسر مجلسی ، در این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه مسقطی خامه و پسته قالبي را به علاقمندان آموزش می دهیم . با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این دسر ساده و خوشمزه مجلسی آشنا شوید …
در ادامه طرز تهیه انواع دسر مجلسی ، در این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه مسقطی خامه و پسته قالبي را به علاقمندان آموزش می دهیم . با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این دسر ساده و خوشمزه مجلسی آشنا شوید …
مواد لازم
نشاسته 200 گرم
شکر 200گرم
آب یک لیتر
گلاب نصف پيمانه
عرق هل دو قاشق یا پودر هل یک قاشق
خامه 100 گرم
خلال پسته یک چهارم پيمانه
طرز تهيه
نشاسته و شکر را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.
سپس گلاب، هل و خلال پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.
سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه ريخته و و برای یك ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
نكته:
برای قالبی در آوردن مسقطی، قبل از اینکه داخل قالب بریزید، قالب را مقدار خیلی کمی چرب کنید. وقتی قالب را برگردانید، خیلی راحت از قالب جدا میشود.
در صورت تمايل ميتوانيد اندكي زعفران آب كرده نيز به مواد اضافه كنيد تا زرد رنگ شود.
نوش جان …
پیشنهاد ما:
مشاهده طرز تهیه انواع دسر مجلسی
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
برگرفته از مامي سايت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه