پاستا یک غذای محبوب در سراسر دنیاست و اینروزها جایش را در بین خانواده های ایرانی هم به خوبی باز کرده است. شما می توانید با موادی ساده، پاستاهای متنوعی تهیه کنید به ویژه که کودکان از خوردن آنها بسیار لذت می برند. این مدل پاستا سبزیجات بسیار طرفدار دارد و همچنین با موادی بسیار ساده اما سالم تهیه می شود. اگر گیاهخوار هستید هم این غذای مغذی را امتحان کنید و لذت ببرید. به خصوص که یک غذای فوری نیز محسوب می شود و می توانید سریع آن را حاضر کنید.
مواد لازم برای دو نفر
- نصف یک بسته پاستای فرمی
- 4 حبه سیر
- 2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان
- یک لیوان اسفناج خام (می توانید ریحان را هم جایگزین کنید.)
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستا سبزیجات
ابتدا روغن زیتون را در قابلمه بریزید و کمی که گرم شد سیرها را رنده کرده و اضافه کنید.
گوجه فرنگی ها را پوره کرده یا رنده کنید و به سیر اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و خوب تفت دهید.
وقتی هنوز آب گوجه کاملا خشک نشده، اسفناج ها را اضافه کنید تا خوب پخته شوند. در صورت نداشتن اسفناج می توانید ریحان هم اضافه کنید. اصل این پاستا که در ایتالیا تهیه می شود با ریحان است اما با اسفناج هم می توان نوع دیگری از این پاستا را تهیه کرد. به هر حال هر دو کاربرد دارند.
اسفناج ها که کاملا پختند، دو لیوان بزرگ آب جوش بریزید.
در این مرحله پاستای فرمی را همانطور خشک به آب اضافه کنید. به یاد داشته باشید که نباید پاستا را از قبل بپزید زیرا در این مرحله له می شوند. هم زمان که پاستا ها می پزند، آب قابلمه نیز کم کم خشک می شود. باید بالای سر قابلمه بمانید و خوب آن را چک کنید زیرا ممکن است آب کم یا زیاد باشد. اگر آب کم بود و هنوز پاستاها نپخته بودند، فورا مقدار دیگری آب اضافه کنید. اگر آب زیاد بود، شعله را زیاد کنید تا آبش خشک شود. پاستا را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی آب کاملا خشک شد یک پاستا را امتحان کنید اگر کاملا پخته بود غذای شما آماده است.
هنگام سرو، پودر پارمزان روی آن بریزید و پاستا سبزیجات کاملا سالم و مقوی خود را میل کنید.
نوش جان
منبع:
هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه