آموزش طرز تهیه خورشت قیمه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی بدون استخوان ۴۰۰ گرم
لپه یک پیمانه
پیاز دو عدد
رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مقداری
نمک،فلفل قرمز وسیاه، زردچوبه بمقدار لازم
چوب دارچین یک تکه
لیمو عمانی( ۳ الی ۴ عدد) که من به جاش از آلوی خشک استفاده کردم
طرز تهیه
اول گوشت را تکه تکه کرده و با آب و بدون نمک روی اجاق میذاریم تا بجوش بیاد و روش کف جمع بشه، کف روشو با قاشق میگیریم و یک عدد پیازو توش خرد میکنیم و کمی زردچوبه هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت تا حدودی بپزه، دراواخر پخت نمک گوشت را اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه، لپه ها رو از یک ساعت قبل شسته و درآب جوش میذاریم تا نرم بشن، چندبار ابش رو عوض میکنیم، وقتی گوشت پخت یک عدد پیاز و با مقداری روغن سرخ کرده و بهش فلفل قرمز اضافه میکنیم و گوشت پخته رو توش میریزیم و تا حدودی سرخ میکنیم، بعد رب راهم اضافه کرده و دوباره تفت میدیم .آب لپه ها رو هم خالی کرده و لپه ها رو هم اضافه میکنیم، وکمی تفت میدیم و آب گوشت را به خورشت اضافه میکنیم وچوب دارچین رو داخلش میندازیم وکمی زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه میکنیم، اگه کم نمک باشه بهش کمی نمک هم اضافه میکنیم، لیموها رو از قبل باید بشوریم و درآب جوش قرار بدیم و سوراخش کنیم تا نرم بشن وبعد ازآبکش کردن داخل خورشت میریزیم (که من به جاش چند عدد آلوی خشک رو از یه ربع قبل توی آب گرم گذاشتم و چندبار شستم و به خورشت اضافه کردم). با حرارت ملایم میذاریم تا خورشتمون جا بیوفته در نیم ساعت آخر حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو نیم باز بذارید تا خورشتتون به روغن بیوفته،درآخر چوب دارچین رو از خورشت خارج میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه