آموزش طرز تهیه ماهی حلزونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
فیله ماهی قزل آلا یا سالمون : ۶۰۰ گرم
سیر رنده شده : ۸ تا حبه بزرگ
نمک : ۱ قاشق چایخوری سر پُر
فلفل سیاه : به اندازه لازم
پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
زعفران دمکرده غلیظ : ۱ قاشق سوپخوری
لیمو تازه : ۳ تا ۴ عدد یا آبلیمو
روغن سرخکردنی : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فیله های ماهی را از پوست جدا کنید. من از فیله ماهی قزل آلای سالمون استفاده کردم که فیله شده بود فقط بعد از شستشو از طول به دو قسمت تقسیمش کردم و پوستشو جدا کردم بعد با موچین تمیزی باقیمانده تیغهای ماهی رو از گوشتش خارج کردم بعد از طول، فیله ماهی رو به ضخامت یک سانت برش زدم (برشهای یک سانت در ۳۰ سانت حدودا)
بعد هر برش رو روی تخته کار بصورت حلزونی پیچیدم و با خلال دندان ماهی حلزونی رو فیکس کردم. آب لیموها رو گرفتم و با بقیه مواد که برای مزه دار کردنه ماهیه توی دستگاه میکسر که مثل آسیابه ریختم و به کمک دستگاه مواد مرینیت ماهی رو کاملا میکس کردم و ریختم روی فیله های پیچیده شده و یک ساعت تو این مواد موند بعد هم از مواد خارج کردم و توی روغن سرخشون کردم و همراه سبزی پلو و کوکوسبزی سرو کردم
ادویه مخصوصه ماهی هم گزینه خوبی برای برطرف کردنه بوی بد ماهیه، اگر داشتید استفاده کنید.
میزان سیرش اصلا زیاد نیست کمش نکنید، طعم خوبی به ماهی میده،
باید ماهی انتخاب کنید که طول حداقل ۲۵ ، ۳۰ سانت داشته باشه که رولش خوشگل بشه
میتونید فیله ها رو بپیچید و بعد فیکس کردن با خلال دندان بسته بندی کنید و بزارید فریزر اینجوری هر موقع بخواید فقط کافیه یخ زدایی و مزه دار بشه که کارو خیلی راحت میکنه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه