آموزش طرز تهیه سالاد فلفل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
فلفل قرمز بزرگ …………….. 8 تا 10 عدد
بادمجان ……………………… 2 عدد
هویج …………………………. 3 عدد
فلفل سبز …………………….. 3 عدد
ذرت پخته ……………………. 1 فنجان
گردوي خرد شده ……………. 1 فنجان
سير …………………………… 2 حبه
روغن مايع …………………… به مقدار لازم
ماست ………………………… 2 ليوان
سس مايونز ………………….. 2 يا 3 قاشق غذاخوري
نمک ……………………………. به مقدار لازم
شويد خرد شده ………………. 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
با استفاده از چنگال روي فلفل هاي قرمز چند سوراخ ايجاد کرده و آن ها را روي آتش ذغال يا گاز يا درون فر، دودي مي کنيم و بعد از خنک شدن يک شکاف روي آن ها داده و تخم هاي داخل آن ها را خالي مي کنيم. بادمجان ها ، هويج ها را پوست کنده و آن ها را به همراه فلفل هاي سبز نگيني خرد کرده و به خوبي در روغن مايع تفت مي دهيم تا سبزبجات پخته شوند. در يک ظرف ديگر ماست، سس مايونز، سير له شده، نمک، شويد، گردو و ذرت پخته را به خوبي مخلوط کرده و سبزيجات تفت داده شده را نيز به آن اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم سپس با اين مواد داخل شکم فلفل هاي قرمز دودي را که در ظرف مورد نظر چيده ايم پر مي کنيم، سالاد را چند ساعت در يخچال مي گذاريم سپس آماده ي سرو است.
شيرينانه ي 1: هيچ کدام از فلفل هاي سبز و قرمز مورد استفاده در اين سالاد، تند نيستند.
شيرينانه ي 2: مقدار مواد مورد استفاده در اين سالاد به صورت سليقه اي قابل تغيير است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه